Zorg

GrootKeukenTechniek van Rijswijk wil graag uw partner zijn,
o.a. als het gaat om nieuwbouw of aanpassingen van Uw keuken.

Alle door GKTvanRijswijk ontworpen en geplaatste keukens voldoen aan alle wettelijke eisen. Wij zorgen ervoor dat u probleemloos uw keukenwerkzaamheden volledig kunt inzetten voor een optimale beleving van de maaltijd voor uw cliënten

Wij kunnen samen met U uw keuken ontwerpen, routing adviseren, tekenen, plaatsen.
GKT-van Rijswijk is op de hoogte van alle wettelijke aspecten waar aan uw keuken heden ten dage aan moet voldoen inzake:  HACCP en de voor arbeid geldende wettelijke aspecten.

GKT  wil u graag ontzorgen door een op maat gemaakt voorstel en ontwerp en levert u alle benodigde apparatuur tegen een goede prijs en kwaliteits verhouding.

Met een eigen service dienst ontzorgen wij u d.m.v. periodiek onderhoud aan de door ons geleverde keukenapparatuur hetgeen wij veelal op abonnementsnivo graag voor U regelen.

Wij verwijzen u graag naar onze referenties, waar u zich kunt informeren over de uitvoering van onze werkzaamheden.

076 - 593 00 22

Vacatures

Op dit moment hebben wij een vacature voor de volgende functie:

Service - / Onderhoudsmonteur Electrotechniek

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Service / Onderhouds Monteur - fulltime

GKT van Rijswijk verzorgt, repareert en onderhoud grootkeukenapparatuur. Onze relaties zijn voornamelijk Horeca ondernemingen en zorginstellingen. Service staat bij ons hoog! Wij verzorgen reparaties en onderhoud aan elk merk en zijn gespecialiseerd in het betrekken van alle onderdelen.

Bedrijfscultuur:
GKT van Rijswijk heeft een gezellig team waar een informele sfeer heerst.

Functieomschrijving:
U verhelpt zelfstandig met uw eigen servicebus, storingen aan groot keuken apparatuur zoals (professionele) fornuizen en vaatwasmachines.  Daarnaast kan het ook voorkomen dat u onderhoud pleegt aan deze apparatuur. U helpt ook mee aan plaatsingen van nieuwe apparatuur en keukens.

Functie-eisen:
Onze voorkeur gaat uit naar een monteur woonachtig in de regio Eindhoven of Breda.
Diploma MBO-niveau 3, storingstechnicus, elektrisch schakelen, NEN 3140 (of bereid zijn tot het volgen van deze opleidingen)
Geen 9 tot 5 mentaliteit
In het bezit van rijbewijs B
Dienstverband: Vast

Geïnteresseerd? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie met uitgebreide CV - liefst per mail t.a.v. mevrouw E. van Rijswijk naar info@gkt-vanrijswijk.nl

Leerbaan:
Naast deze vacature hebben wij ook een plek voor een leerbaan. Zoek je deze in de regio Breda? Je bent van harte welkom in ons team! Stuur ons een reactie.